5 Şubat 2008 Salı

Yeni bir Türk Hukuk Sitesi

Türkiye'de herhalde en az blunan siteler hukuk siteleridir. Neredeyse sayıları 10'u geçmeyen hukuk sitelerine yepyeni bir hukuk sitesi eklendi. Bu site Türk Hukuku sitesi .
www. Türk Hukuk Sitesi com adresiyle ilgisi olmadığı hemen anasayfada yazıyor. Bu açıdan haksız rekabet yaratmak istememekle işe başlamış olması oldukça güzel bir durum.

Türk Hukuk sitesinde de diğer hukuk sitelerinde bulunan hukuk forumları hukuki haberler makaleler ve bilimsel eserler bulunuyor. Şu anda yeni yeni yapılanmakta bulunan site bence gelecek vaadediyor. Özellikle Türk Hukuk Sitesinin hukuk forumları hukuk konuları ve hukuk sorularına göre kategorilere ayrılarak çok daha bilimsel bir hale getirilmiş.

Türk hukuk sitesine herkes üye olamıyor. Sadece hukukçuların yazmasına izin veriliyor. Bu sitenin eksilerinden. Ancak diğer alan adı uzantıları turkhukuksitesi.com tarafından neredeyse kapıldığından başka da şansı kalmamış gibi.

Bu yeni hukuk sitesine yayın hayatında başarılar diliyoruz. Şu anda bana göre en iyi hukuk sitelerini alt alta sıralamasını yapıyorum.
Hukuki.Net
Hukukara.com
Kanunular
Yasalar
Avukatlar
Not: Diğer hukuk sitelerini bilahere ekleyeceğim.

0 Yorum:

Internet Siteleri ve Teknoloji haberleri SABAH

TurkTekno.Net

En yaratıcı ve en iyi web sitelerini kimler yapıyor?