29 Şubat 2008 Cuma

2008 Google Pagerank guncellemeleri

Google pagerank değeri, diğer bir anlatımıyla google sayfa değerli neredeyse tüm webmasterlerin dört gözle geliştiği bir güncelleme.

Genel olarak google pagerank güncellemeleri her 3 ayda bir yapılmakta, pagerank güncellemesiyle sitelere yeni google sayfa değeri verilmekte yani rank verilmektedir.

Google pagerank güncellemeleri sayfaya alınan backlinkler (geri linkler) ve sayfanın google arama motoruna verdiği reflekse göre değişmektedir. Şayet siteniz google tarafından değişik terimlerin aramasında önlere çıkabiliyorsa, google sitenizi beğendiyse page rank değerini düşürür. Yok sitenizi güncellemediyseniz, yeni içerikler eklemeyip güncel tutmadıysanız umutsuzsunuz.

Google pagerank yeni ve güncel içeriğe önem verir ama kopya içeriğe değil. Asla ama asla kendi üretmediğiniz sayfaların çoğunlukta olduğu bir site yapmanızı önermeyiz.

Bu kısa pagerank açıklamasından sonra 2008 yılının ilk güncellemeleri google tarafından başladı.
Google hakkında çeşitli bilgilere www.googlesunrise.com sitesinden ulaşabilirsiniz. Biz burada sadece google pagerank güncellemesinin şubat sonu mart başı itibariyle başlamış olduğunu duyurmakla yetinelim ki internette bolca olan konuların tekrarının hiç bir değeri olmadığı sözümüzü teyid etmiş olalım.

1 Yorum:

atomsistem said...
Bu yorum yazar tarafından silindi.

Internet Siteleri ve Teknoloji haberleri SABAH

TurkTekno.Net

En yaratıcı ve en iyi web sitelerini kimler yapıyor?